Έκλεισε τον «αντί-Βέλεθ» ο Παναθηναϊκός, συμφώνησε με τον Μάγκνουσον

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για την απόκτηση του Χορντούρ Μάγκνουσον. Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται στο αεροπλάνο και το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) θα φθάσει στο Βάλχζε-Κόσεν της Αυστρίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων».

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, ο έμπειρος άσος, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο αναμένεται να έχει τριετή διάρκεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε εντείνει τις προσπάθειές του τις τελευταίες ημέρες για να βρει τον αντικαταστάτη του Φραν Βέλεθ στα μετόπισθεν. Σε πρώτο πλάνο είχε έρθει ο 29χρονος Ισπανός στόπερ, Ιγνάσι Μίκελ, όμως το τελευταίο 48ωρο η πλευρά του Μάγκνουσον έριξε τις οικονομικές αξιώσεις της και οι «πράσινοι» αποφάσισαν πως άξιζε τον κόπο να κάνουν μία οικονομική υπέρβαση, για να τον κλείσουν.

Ο 29χρονος Μάγκνουσον, με 42 συμμετοχές στην Εθνική Ισλανδίας, πέρασε μία πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι καθώς έμεινε εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού στον Αχίλλειο τένοντα.

Αυτός ήταν ίσως κι ο μοναδικός ενδοιασμός που υπήρχε στο «τριφύλλι». Επανήλθε πλήρως τον περασμένο Μάρτιο, έπαιξε στο φίνις της σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και σ' όλα τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής Ισλανδίας.

Στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, αγωνίζεται κι ως αριστερός μπακ, όπως έγινε στο παιχνίδι με το Ισραήλ για την 1η αγωνιστική του Nations League (2-2), ενώ το βράδυ της 6ης Ιουνίου χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός στόπερ στον αγώνα των Σκανδιναβών με την Αλβανία (1-1), φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αυτά τα παιχνίδια ήταν και το βασικό κριτήριο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι αφού τον «τσέκαρε» ο ίδιος, παρακολουθώντας τα ματς της Εθνικής Ισλανδίας, έκρινε πως είναι στο επίπεδο και στην κατάσταση που χρειάζεται. Κι απ' την στιγμή που έριξε σημαντικά το κασέ του (σε σχέση με το 1,2 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), προτιμήθηκε στο... φίνις απ' τον Μίκελ.

Το deal έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης (7/7), με τον παίκτη να αναχωρεί για την Αυστρία, προκειμένου να «τελειώσει» τα ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του τον Παναθηναϊκό.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TkL4owb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη