Επιχείρηση «νεκροκεφαλή» στη Μύκονο: Η αστυνομία ξήλωσε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο «Νησί των Ανέμων»

Επιχείρηση «νεκροκεφαλή» στη Μύκονο: Η αστυνομία ξήλωσε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο «Νησί των Ανέμων»

Κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Μύκονο «ξήλωσε» η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τρεις Σκοπιανού και κατάσχοντας πολλές και διαφορετικές ουσίες.

Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι βρέθηκαν ακόμα και ναρκωτικά σε σχήμα... νεκροκεφαλής. Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα την Τετάρτη, 6 Ιουλίου από πάνοπλους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου. Από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν διακριτούς ρόλους.

ΜΥΚΟΝΟΣ 1

Ο ένας ήταν ο προμηθευτής των ναρκωτικών και οι υπόλοιποι οι διακινητές, ενώ υπήρχαν συσκευασίες για όλα τα... γούστα και τα βαλάντια!

ΜΥΚΟΝΟΣ 2

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε μεγάλη «ποικιλία» ουσιών. Ενδεικτικό είναι ότι κατασχέθηκαν 437 ναρκωτικά δισκία XTC, 220,3 γραμμ. κοκαΐνη, 270,9 γραμμ. μεθαμφεταμίνη και 159,4 γραμμ. χασίς.

ΜΥΚΟΝΟΣ 3

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και ένας «πελάτης», ο οποίος εμφανίστηκε κατόπιν προκαθορισμένης συνάντησης στο σημείο σκοπεύοντας να αγοράσει ναρκωτικά από τους διακινητές. Στην κατοχή του βρέθηκαν 0,5 γραμμ. κοκαΐνη, 3,7 γραμμ. κάνναβη, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VzYyKBW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη