Αχτσιόγλου-Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση φέρει ακέραιες τις ευθύνες και για το ακραίο επίπεδο ακρίβειας»

Αχτσιόγλου-Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση φέρει ακέραιες τις ευθύνες και για το ακραίο επίπεδο ακρίβειας»

Κοινή δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Eurostat έκαναν οι τομέαρχες Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρουν ότι «τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat επιβεβαιώνουν ότι ο πληθωρισμός στη χώρα μας έχει εδραιωθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι σημαντικά υψηλότερος από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης».

Στη συνέχεια οι δύο τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι «ο κ. Μητσοτάκης και οι επιλογές του καθοδηγούν τη λεηλασία του εισοδήματος των πολιτών προστατεύοντας και ενισχύοντας την αισχροκέρδεια και τα καρτέλ» και καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ως εξής: «Η κυβέρνηση φέρει ακέραιες τις ευθύνες και για το ακραίο επίπεδο ακρίβειας και για τη μη προστασία της κοινωνίας».

#ΕΦΗ_ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ #ΣΥΡΙΖΑ #ΑΛΕΞΗΣ_ΧΑΡΙΤΣΗΣ #ΑΚΡΙΒΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gBLx297
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη