-->

«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή

«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή

Ξεκίνησε η μάχη στη Βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, μία συζήτηση που αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να αποτελέσει την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Σε κόντρα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να εξελιχθεί σήμερα η συζήτηση στη Βουλή για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση αλλά και να δώσει το στίγμα των προθέσεών του για τη συνέχεια, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο πρωθυπουργός θα περιγράψει αναλυτικά όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που ελήφθησαν για τη στήριξη των πολιτών, ενώ θα υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για όσο χρειαστεί.

Η συζήτηση στη Βουλή ωστόσο, αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται αναφερθεί και πάλι στο θέμα των πρόωρων εκλογών ενώ θα υποστηρίξει ότι η μεσαία τάξη και όχι μόνο «γονατίζει» από την ακρίβεια.

Δείτε τη μάχη στη Βουλή

{https://www.youtube.com/watch?v=M691K9_s66w}

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΒΟΥΛΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LJzQEUr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->