Φωτιά στη Λέσβο: Συγκινητικές εικόνες με την ΕΛΑΣ να βοηθά στην εκκένωση ηλικιωμένων

Φωτιά στη Λέσβο: Συγκινητικές εικόνες με την ΕΛΑΣ να βοηθά στην εκκένωση ηλικιωμένων

Από την εκδήλωση της φωτιάς στη Λέσβο, 218 αστυνομικοί, 69 οχήματα και πτητικό μέσο παρέχουν ουσιαστική συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς.

Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση εν εξελίξει πυρκαγιάς, συνέδραμε με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα στην εκκένωση των οικισμών της Βρίσας και του Σταυρού στη Λέσβο.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, προέβησαν στην προληπτική απομάκρυνση 210 πολιτών από τους παραπάνω οικισμούς.

Οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

WhatsApp Image 2022 07 24 at 19.44.50

WhatsApp Image 2022 07 24 at 19.44.50 1

#ΛΕΣΒΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΕΛΑΣ #ΕΚΚΕΝΩΣΗ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fyrvzxw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη