ΗΠΑ - Σοκαριστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο εν κινήσει

ΗΠΑ - Σοκαριστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο εν κινήσει

Όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα «έψησε» ένας κεραυνός στις Η.Π.Α. με το γεγονός να καταγράφεται από κινητό σε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό βίντεο.

 

Αυτό το άκρως περίεργο περιστατικό έγινε την 1η Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο I-75, στην Florida των Ηνωμένων Πολιτειών σε ένα σημείο όπου επικρατούσε εκείνη την ώρα μεγάλης έντασης καταιγίδα.

Στο αυτοκίνητο που ακολουθεί το pick up που χτυπήθηκε πρώτο από τον κεραυνό βρίσκεται η σύζυγος του οδηγού, η οποία εκείνη την ώρα κατέγραφε video με το κινητό της, λογικά εντυπωσιασμένη από την ένταση της καταιγίδας.

Σίγουρα η εν λόγω κυρία, αν δεν το ζούσε, δεν θα μπορούσε να πιστέψει αυτό που ακολούθησε με τον κεραυνό να χτυπά πρώτα το pick up του συζύγου της και λόγω διάρκειας να κάνει το ίδιο και με το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η ίδια ως συνοδηγός.

Σύμφωνα και με αναφορές της τοπικής αστυνομίας αλλά και ενός σερίφη που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και οδηγούσε το δικό του όχημα κοντά στα δύο αυτοκίνητα, και στις δύο περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά συστήματα των οχημάτων ψήθηκαν στην κυριολεξία και τα δύο σταμάτησαν να λειτουργούν αμέσως μετά το χτύπημα του κεραυνού. 

{https://www.youtube.com/watch?v=HMsS78rd840}

#ΗΠΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΚΕΡΑΥΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/b1pxlgz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη