Formula 1: Στις φλόγες η Ferrari του Κάρλος Σάινθ, πρόλαβε και βγήκε από το μονοθέσιο (βίντεο)

Twitter

Επιστροφή στις νίκες για τον πιλότο της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος ήταν ο θριαμβευτής του γκραν πρι της Αυστρίας, ενώ το 1-2 δεν έγινε γιατί ο κινητήρας εγκατέλειψε τον έτερο πιλότο της ομάδας, ο οποίος γλίτωσε οριακά τις φλόγες στο μονοθέσιό του.

Μετά την επικράτησή του στην Αυστραλία στον τρίτο αγώνα της σεζόν, ο Μονεγάσκος πέρασε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού, αφήνοντας πίσω του τον poleman, Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ενώ στο βάθρο ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes.

Η Ferrari είχε τη μεγάλη ευκαιρία στην πίστα του Σπίλμπεργκ να κάνει το 1-2, αλλά ο Κάρλος Σάινθ εγκατέλειψε ενώ είχε φτάσει σε... απόσταση αναπνοής από τον Φερστάπεν.

{https://twitter.com/SportArenaYT/status/1546136068952563713}

Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να προσπεράσει τον κάτοχο του τίτλου, ο κινητήρας του μονοθέσιου του πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τον αγώνα.

Τέταρτος ήταν ο Τζορτζ Ράσελ, ο οποίος τιμωρήθηκε και με πέντε δευτερόλεπτα, εξαιτίας επαφής του με τον Πέρεζ, με τον τελευταίο να μην ολοκληρώνει τον αγώνα.

Μετά τον σημερινό αγώνα, ο Μαξ Φερστάπεν παραμένει πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγ΄βων με 208 πόντους, με τον Λεκλέρ να ακολουθεί με 170 και τρίτος ο έτερος πιλότος της Red Bull, Σέρχιο Πέρεζ με 151, που σήμερα δεν βαθμολογήθηκε.

Στον 57ο γύρο του αγώνα και με τον Σάινθ να βρίσκεται στην τρίτη θέση, ο κινητήρας της F1-75 τον ανάγκασε να βρεθεί εκτός πίστας και αμέσως μετά πήρε φωτιά. Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari είχε προλάβει να βγει από το μονοθέσιό του.

{https://twitter.com/formulaark/status/1546135556244901895}

#FORMULA_1 #FERRARI #ΦΩΤΙΑ #ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0UtNs8z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη