Μεσσήνη: Mάλωσε με την ανιψιά του και την πυροβόλησε με καραμπίνα

Μεσσήνη: Mάλωσε με την ανιψιά του και την πυροβόλησε με καραμπίνα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος διαπληκτίστηκε με συγγενή του και την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

 

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Μεσσήνη, με την Αστυνομία να αναζητά τον δράστη, ο οποίος φαίνεται πως κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος τσακώθηκε με την 29χρονη ανιψιά του και στην συνέχεια σήκωσε την καραμπίνα πυροβολώντας την στο πόδι και τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η 29χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 37χρονος μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν αστυνομικοί του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, με σκοπό την εξερεύνηση του χώρου, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας.

#ΚΑΛΑΜΑΤΑ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ #ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DZjsTEL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη