Mark Fleischman: Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Studio 54 πέθανε με υποβοηθούμενη αυτοκτονία στην Ελβετία

Mark Fleischman: Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Studio 54 πέθανε με υποβοηθούμενη αυτοκτονία στην Ελβετία

«Δεν μπορώ να περπατήσω, η ομιλία μου είναι μπερδεμένη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τον εαυτό μου», είπε ο γνωστός επιχειρηματίας στο The Post τον περασμένο μήνα.

Ο Mark Fleischman, ιδιοκτήτης του θρυλικού νυχτερινού κέντρου Midtown Studio 54, πέθανε από υποβοηθούμενη αυτοκτονία στην Ελβετία, σύμφωνα με έκθεση. Ήταν 82 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, ο Fleischman δεν μπορούσε να περπατήσει και η ομιλία του ήταν μειωμένη αφού αρρώστησε το 2016. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να διαγνώσουν την κατάστασή του.

«Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι η πιο εύκολη διέξοδος για εμένα» 

«Δεν μπορώ να περπατήσω, η ομιλία μου είναι μπερδεμένη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τον εαυτό μου», είπε στο The Post τον περασμένο μήνα.

«Η γυναίκα μου με βοηθά να πάω στο κρεβάτι και δεν μπορώ να ντυθώ ή να φορέσω τα παπούτσια μου. Παίρνω μια ήπια διέξοδο. Είναι η πιο εύκολη διέξοδος για μένα».
Έχοντας το Studio 54, ο Fleischman έκανε πάρτι με τους Andy Warhol, Calvin Klein, Halston, Liza Minelli και Cher. Ο τρόπος ζωής μπορεί να έχει επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

«Μου άρεσε να είμαι ψηλά. Έτσι θα έκανα ναρκωτικά και θα έπινα. Πιθανώς, αυτή [κατάσταση υγείας] οφείλεται στο ότι έπινα πολύ και έκανα ναρκωτικά», είπε στην The Post.

Το ταξίδι στην Ελβετία και η...«απελευθέρωση» με θανατηφόρα δόση βαρβιτουρικών

Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας, ο Fleischman αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελβετία και να πάρει το τελευταίο του φάρμακο: μια θανατηφόρα δόση βαρβιτουρικών.
Ο πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης, Daniel Fitzgerald είπε στο BBC News ότι ο Fleischman πέθανε.

{https://www.youtube.com/watch?v=_M5qjufnFKU&t=16s}

Συνεργαζόταν με εταιρεία που βοηθούσε ανθρώπους να αυτοκτονήσουν 

Ο Fleischman συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Dignitas, η οποία ξεκίνησε το 1998 και είναι αφιερωμένη στο να βοηθά ανθρώπους να αυτοκτονήσουν όταν η υγεία τους επιδεινώνεται. Τα μέλη του Dignitas εξέτασαν τα ιατρικά του αρχεία και είχαν συνομιλίες μαζί του.

«Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο θέλω να το κάνω», είπε ο Fleischman. «Πετάω απευθείας στη Ζυρίχη από το Λος Άντζελες. Δεν θα υπάρξει τελευταίο πάρτι».

#ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DPtgUps
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη