Νέο ευρωπαϊκό Power Pass σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες για το φθινόπωρο

Νέο ευρωπαϊκό Power Pass σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες για το φθινόπωρο

Η Ευρώπη θα δοκιμαστεί τον προσεχή χειμώνα τόσο από τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου όσο και από τις ελλείψεις ενεργειακών πόρων.

 

Για αυτό υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και διαβουλευσεις ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο παγώσουν στην κυριολεξία οι πολίτες και οι οικονομίες της Γηραιάς Ηπείρου.

Συμφωνα με πληροφορίες η Ευρωπαϊκή Ένωση συζητεί εσωτερικά για ένα πρωτοφανές πρόγραμμα ενεργειακής ασφάλειας με ενισχύσεις σε πολίτες και επιχειρήσεις.

Αναμένεται παράλληλα να κορυφωθούν οι διαβουλέυσεις μεταξύ των κρατών-μελών και της Κομισιόν με σκοπό τα όποια μέτρα να αρχίσουν να τρέχουν από τα μέσα Οκτωβρίου, διάστημα το οποίο επηρρεάζεται άμμεσα από τις θερμοκρασίες στην Κεντρική Ευρώπη.

Σύμφωνα με πολιτικους κύκλου, η διαχείριση της ενεργειακής κρίσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την λήψη αποφάσεων και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αξιολόγησε τις γενικότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες καταλήγοντας να παγώσει κάθε σενάριο για πρόωρες εκλογές.

#POWER_PASS #ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΦΥΣΙΚΟ_ΑΕΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/t3SBrA1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη