Λαμία – Ιωνικός 1-0: Φιλική νίκη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία σε τέταρτο σερί ματς


Η Λαμία ήταν νικήτρια στο φιλικό με τον Ιωνικό με τους Λαμιώτες να κρατούν το μηδέν, να πετυχαίνουν ένα γκολ και να επικρατούν με 1-0 των αντιπάλων τους.

Νωρίς γκολ με Ρόμανιτς, κράτησε το μηδέν και νίκησε

Φιλικών συνέχεια σήμερα Σαββάτο και ένα από αυτά έγινε στο «Αθανάσιος Διάκος» με την Λαμία να υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι Λαμιώτες ήταν αυτοί που νίκησαν 1-0 με γκολ τολυ Ρόμανιτς.

Πώς ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Τζιανλούκα Φέστα ξεκίνησε τον αγώνα για την Λαμία με τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια, τον Σιμόν δεξί μπακ, τον Γκοράνοφ αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Αντέτζο και Τζανετόπουλος. Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Ντε Βινσέντι. Στα άκρα αγωνίστηκαν ο Νούνιες και ο Ρόμανιτς ενώ ο Γιακουμάκης ήταν στην κορυφή στο 4-2-3-1 των γηπεδούχων.

Ο Δημήτρης Σπανός ξεκίνησε σε 3-5-2 και τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, στόπερ τους Ρομαό, Τσιγκρίνσκι και Μίλο, τον Μύγα δεξιά και τον Βαλεριάνο αριστερά και τους Αντούνες, Μασά και Μεντόσα στο κέντρο, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Ιωαννίδης και Μάντζης.

Νωρίς γκολ με Ρόμανιτς, κράτησε το μηδέν και νίκησε

Στο πρώτο ημίχονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του, καταφέρνοντας να προηγηθούν σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 19’ με τον Ρόμανιτς. Το σημαντικό για την Λαμία είναι πως σε τέταρτο διαδοχικό φιλικό δεν δέχεται γκολ, ενώ από την άλλη ο Ιωνικός προσπάθησε να σκοράρει, δεν τα κατάφερε και έτσι έχασε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά τις πολλές αλλαγές των δύο ομάδων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Γκοράνοφ, Νούνιες, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Γιακουμάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Μεντόζα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μάντζης, Μύγας, Ρομαό

Για τον Ιωνικό έπαιξαν και οι Περλέσι, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Ιωαννίδης Χρ., Ελευθεριάδης και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής όπως αναφέρουν και οι Νικαιώτες. Στον παίκτη που δοκιμάστηκε η αναφορά είναι για τον Ντοσεβί.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη