Δυστύχημα με δύο νεκρούς στο Γαλαξίδι: Ο 24χρονος προσπάθησε να αποφύγει ένα σκυλάκι που ήταν στο δρόμο (βίντεο)

Δυστύχημα με δύο νεκρούς στο Γαλαξίδι: Ο 24χρονος προσπάθησε να αποφύγει ένα σκυλάκι που ήταν στο δρόμο (βίντεο)

Ανείπωτη είναι η τραγωδία με τον άδικο χαμό στην άσφαλτο δύο νέων παιδιών 21 και 24 ετών, σε τροχαίο κοντά στο Γαλαξίδι, όπου σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ γυρνούσαν από βραδινή έξοδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 24χρονος προσπάθησε να αποφύγει ένα ζώο που βρισκόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να καταλήξει σε δέντρο.

Μάλιστα σύμφωνα με τοπικά μέσα, προσπάθησε να αποφύγει ένα σκυλάκι το όποιο ήταν ήδη νεκρό.

Τα δυο παιδιά έχασαν τη ζωή τους ακαριαία καθώς το ατύχημα ήταν σφοδρότατο με το όχημα να μετατρέπεται σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το Γαλαξίδι αλλά και ολόκληρη η Φωκίδα θρηνεί σήμερα την απώλεια δυο νεαρών παιδιών, ενός κοριτσιού 21 ετών και ενός αγοριού 24 ετών που έσβησαν στην άσφαλτο μετά από πρόσκρουση σε δέντρο.

Σύμφωνα με την orafok.gr, είναι τραγική ειρωνεία είναι πως το συμβάν έγινε περίπου 50 μέτρα από το σπίτι του άτυχου αγοριού.

Το δυστύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα δυο παιδιά ήταν μόνιμοι κάτοικοι Γαλαξιδίου και επέστρεφαν στα σπίτια τους από νυχτερινή διασκέδαση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Φωκίδας.

#ΓΑΛΑΞΙΔΙ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ #ΠΑΙΔΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/opMXG7i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη