Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την τραγική στιγμή της πτώσης του δέντρου που κόστισε τη ζωή του 51χρονου

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την τραγική στιγμή της πτώσης του δέντρου που κόστισε τη ζωή του 51χρονου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με την τραγική στιγμή της πτώσης του δέντρου, που καταπλάκωσε τον 51χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο δείχνει την μοιραία πτώση του δέντρου στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Ένα δυστύχημα το οποίο κόστισε την ζωή του 51χρονου Παναγιώτη και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Μέσα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, φαίνεται καρέ καρέ η τραγική στιγμή που το τεράστιο δέντρο πέφτει στο οδόστρωμα, ενώ ταυτόχρονα πεζοί και οδηγοί ζουν με τρόμο το απίστευτο σκηνικό.

Σημειώνεται ότι προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος με τον 51χρονο άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο.

Η Εισαγγελία του Ηρακλείου θα διερευνήσει το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια από τους υπεύθυνους για την πτώση του δέντρου που σκότωσε τον 51χρονο.

Την ίδια στιγμή, ήδη, η Αστυνομία έχει καλέσει αυτόπτες μάρτυρες για να δώσουν κατάθεση.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την πτώση του δέντρου από το neakriti.gr:

{https://www.youtube.com/watch?v=BufqeZoc7HM&t=8s}

#ΔΕΝΤΡΟ #ΒΙΝΤΕΟ #ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΠΤΩΣΗ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ_ΚΡΗΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lx0pUmh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη