Η εταιρεία AV Athanasios Vellios κοντά στην ομάδα της Λαμίας!


Η εταιρεία AV Athanasios Vellios με τον ιδιοκτήτη της Θανάση Βέλλιο στο πλευρό της ομάδας μας τη φετινή περίοδο στηρίζοντας την προσπάθειά της!

Γνωρίστε την εταιρεία:

Η εταιρεία Βέλλιος ιδρύθηκε στην πόλη της Λαμίας το 1960, από τον Χρήστο Ι. Βέλλιο ως εμπορεία κοσμημάτων και ρολογιών. Το 1997 επεκτείνει τις δραστηριότητες της, με τη δημιουργία του εργαστηρίου και επεκτείνει την παραγωγή και τη σχεδίαση των κοσμημάτων. Από το 2001 τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Βέλλιος και η εταιρεία μετονομάζεται σε AV Athanasios Vellios.

Η πρώτη συλλογή με βέρες, ξεκινάει να σχεδιάζεται το 2006 και δύο χρόνια αργότερα κάνει το πρώτο της λανσάρισμα στην αγορά. Στην συνέχεια τα έτη 2010 έως και 2012 ακολουθεί ο σχεδιασμός της πρώτης συλλογής αντρικού κοσμήματος. Το 2015 ακολουθώντας τον παλμό της εποχής η εταιρεία μεταφέρεται σε μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Λαμίας (Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη ).


Ένα χρόνο αργότερα σχεδιάζεται και το πρώτο του ρολόι .

https://www.lamiareport.gr/index.php/afieroma/item/142714-to-syllektiko-roloi-pou-eftiakse-lamiotis-xrysoxoos

Το 2017 η AV Αθανάσιος Βέλλιος, αντιπροσωπεύει επίσημα την Ιταλική εταιρεία Alisia στην Ελλάδα και Κύπρο.

https://alisia.gr

Τα επόμενα έτη ( 2018-2019), η ανάπτυξη του brand σφραγίζεται με την προβολή των προϊόντων στις κλαδικές εκθέσεις και την παρουσίαση νέων συλλογών βερών. Παράλληλα, συνεχίζει τις συνεργασίες και από το 2018 εκπροσωπεί 5 νέα Ιταλικά brand.

Το 2020 λαμβάνει πλέον μέρος στις κλαδικές εκθέσεις και με χρυσές συλλογές κοσμημάτων AV που ξεχωρίζουν.

Η ΑV Athanasios Vellios σήμερα είναι ένα αναγνωρισμένο ελληνικό Brand κοσμημάτων που μέσω του αποκλειστικού δικτύου συνεργατών πωλούνται κοσμήματα χρυσά και ασημένια διακοσμημένα από επιλεγμένες πέτρες που ανταποκρίνονται στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις των σύγχρονων αντρών και γυναικών.

Η τεράστια ποικιλία κοσμημάτων, η μοντέρνα σχεδίαση, οι ανταγωνιστικές τιμές, το δίκτυο πωλήσεων με άμεσους συνεργάτες, η άριστη εξυπηρέτηση, το After Sales Service προς τους πελάτες καθώς επίσης το όνομα και η εγγύηση που καλύπτει όλα τα κοσμήματα της δίνουν το έναυσμα για δυναμική παρουσία στις κλαδικές εκθέσεις.”

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη