Δήμος Καμένων Βούρλων: Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Παναγιώτη Θώμο

Στο πένθος βυθίστηκε ο Δήμος Καμένων Βούρλων στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Καινουρίου, Παναγιώτη Θώμου.

Ο Παναγιώτης Θώμος γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1968 στη Λαμία, μεγάλωσε και έζησε στο Καινούργιο, που τόσο αγάπησε. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Κοινότητας και φρόντιζε πάντα να δίνει λύσεις στα προβλήματα των συγχωριανών του.

Υπήρξε ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, εργατικός και πάνω απ’ όλα εξαίρετος οικογενειάρχης. Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2022 στο Νοσοκομείο Λαμίας από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Το προσωπικό του Δήμου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα δύο του παιδιά, Ανθή και Κωνσταντίνο, και στη σύζυγό του, Ειρήνη!

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ο Παναγιώτης Θώμος πορεύθηκε στη ζωή του με αξιοπρέπεια και σωφροσύνη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Φίλε και συμμαθητή Παναγιώτη καλή αντάμωση! Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου! Καλό Παράδεισο να έχεις!»

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη