ΓΕΕΘΑ: Με μοριακό τεστ θα παρουσιάζονται οι επιτυχόντες των Ενόπλων Δυνάμεων

ΓΕΕΘΑ: Με μοριακό τεστ θα παρουσιάζονται οι επιτυχόντες των Ενόπλων Δυνάμεων

Οι προς κατάταξη επιτυχόντες-ουσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων οφείλουν να υποβληθούν σε PCR test.

Το τεστ θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους στην Σχολή που εισάγονται, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες μαθητές που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ανακοινώνεται ότι ενόψει της εισόδου των επιτυχόντων πρωτοετών μαθητών στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και το πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, καθορίζονται τα κάτωθι:

Εντός μηνός Σεπτεμβρίου 2022, οι προς κατάταξη επιτυχόντες μαθητές παραγωγικών σχολών, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους στην Σχολή που εισάγονται. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες μαθητές που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Οι Μαθητές με θετικό PCR COVID-19 test δεν παρουσιάζονται και αφού ενημερώσουν σχετικά την Σχολή, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον προσωπικό τους γιατρό και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Η είσοδός τους στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test.

#ΓΕΕΘΑ #ΜΟΡΙΑΚΟ_ΤΕΣΤ #ΕΝΟΠΛΕΣ_ΔΥΝΑΜΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EyiMRhG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη