Ρόδος: 41χρονος κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό του για να αυτοκτονήσει, πώς σώθηκε

Ρόδος: 41χρονος κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό του για να αυτοκτονήσει, πώς σώθηκε

Με ένα μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στο λαιμό του επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 41χρονος στη Ρόδο, ευτυχώς ο ίδιος ζήτησε άμεσα σε βοήθεια και κατάφερε να σωθεί μετά από συντονισμένη επιχείρηση ΕΚΑΒ, αστυνομίας και νοσοκομείου.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 41χρονος που διέμενε στο Ροδίνι, σύμφωνα με την rodiaki.gr, και ευρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του «καρφώνοντας» ένα μαχαίρι στο λαιμό του.

Σε πλήρη σύγχυση βγήκε αιμόφυρτος από το διαμέρισμά του και άρχισε να καλεί στη συνέχεια σε βοήθεια.

Γείτονες που είδαν έντρομοι το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ισχυρή δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασε στο σημείο ταυτόχρονα με το ασθενοφόρο.

Οι διασώστες, με μια εντυπωσιακή επιχείρηση, έδωσαν «μάχη» με το χρόνο καταφέρνοντας έτσι να μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου τον 41χρονο μέσα σε 4 λεπτά και στη συνέχεια να τον παραδώσουν στο χειρουργικό τμήμα, στελέχη του οποίου περίμεναν το περιστατικό.

Για να γίνει όλο αυτό, η ομάδα ΔΙΑΣ άνοιξε δρόμο στο ασθενοφόρο κόβοντας την κυκλοφορία σε όλους τους κόμβους, μειώνοντας έτσι το χρόνο μεταφοράς στο ελάχιστο. Σύμφωνα με μαρτυρίες στελεχών του νοσοκομείου της Ρόδου, ήταν μια από τις καλύτερα συντονισμένες επιχειρήσεις που έγιναν.

Στον παραλίγο αυτόχειρα, χορηγήθηκαν 10 φιάλες αίμα για να μπορέσουν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί. Σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου μας και αναμένεται στη συνέχεια την περίπτωσή του να αναλάβουν ειδικοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι.

Οι λόγοι που ο 41χρονος επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του δεν έγιναν γνωστοί.

#ΡΟΔΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wuiA7Co
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη