Αδιανόητη φρίκη στη Βρετανία: Διαμέλισε την γυναίκα του και την έβαλε σε βαλίτσα (βίντεο)

Αδιανόητη φρίκη στη Βρετανία: Διαμέλισε την γυναίκα του και την έβαλε σε βαλίτσα (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό φρίκης συνέβη στη Βρετανία, όπου ένας 46χρονος άντρας, δολοφόνησε, διαμέλισε και έβαλε σε βαλίτσα την 52χρονη γυναίκα του, την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Ένας 46χρονος άνδρας δολοφόνησε τη 52χρονη σύζυγό του την πρώτη νύχτα του γάμου τους τον περασμένο Οκτώβριο. Στη συνέχεια διαμέλισε τη νεκρή γυναίκα και την τοποθέτησε σε μια βαλίτσα, την οποία πέταξε πίσω από θάμνους κοντά στο σπίτι του θύματος, στο δυτικό Γιορκσάιρ. Τα λείψανά της βρέθηκαν τέσσερις μέρες αργότερα.

Ο Τόμας Νατ, 46 ετών, γρονθοκόπησε και στη συνέχεια στραγγάλισε τη σύζυγό του, Ντάουν Γουόκερ, 52 ετών.

Στη συνέχεια έκρυψε το σώμα της σε ένα ντουλάπι στο σπίτι τους πριν την πετάξει αργότερα σε ένα χωράφι, μέσα σε μια βαλίτσα.

Ο Νατ είπε ψέματα στην οικογένειά της, λέγοντας πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα γι' αυτό και έχει εξαφανιστεί.

Μάλιστα τους έστειλε επιστολές υποτίθεται από την 52χρονη, και έπεισε τη μικρότερη κόρη της να βοηθήσει στην προσπάθεια να τη βρει όλη την ώρα γνωρίζοντας ότι ήταν νεκρή.

#ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΦΡΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yn1scJL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη