Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, πότε επιστρέφει στο παρκέ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, πότε επιστρέφει στο παρκέ

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στη φιλική νίκη επί της Τουρκίας στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στο τουρνουά «Ακρόπολις» λόγω ενοχλήσεων και όλοι περιμένανε τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Greek Freak είναι ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας και αυτός στον οποίο ποντάρουν οι περισσότεροι για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επερχόμενο Eurobasket, οπότε κανείς δεν ήθελε ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο σοβαρού τραυματισμού.

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική Ομοσπονδία, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί οξεία βλάβη και ο παίκτης θα συνεχίσει την αποκατάστασή του ακολουθώντας εξατομικευμένο πρόγραμμα και πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στο παρκε.

{https://twitter.com/HellenicBF/status/1561013215286394883?s=20&t=QkNSunZ9xCFzuuyfIlg3Fg}

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/I2g4PAk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη