-->

Ισχυρή καταιγίδα τώρα σε πολλές περιοχές της Αθήνας

Ισχυρή καταιγίδα τώρα σε πολλές περιοχές της Αθήνας

Ισχυρή καταιγίδα χτυπά αυτή τη στιγμή την Αττική σε πολλές περιοχές. Σε ισχύ από αύριο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ.

Άνοιξαν οι ουρανοί σε πολλές περιοχές της Αττικής ενώ δεν λείπουν οι αστραπές και οι βροντές.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ αυτό είναι μια πρόγευση καθώς πιο ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους, προβλέπεται από αύριο Τρίτη έως και την Παρασκευή.

Δείτε που βρέχει

Πιο αναλυτικά:

Αύριο Τρίτη (23-08-2022) κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Την Τετάρτη (24-08-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν από νωρίς το πρωί την ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και το μεσημέρι – απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη (25-08-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Την Παρασκευή (26-08-2022), σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές αλλά προοδευτικά θα εξασθενήσουν.

#ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ #ΑΘΗΝΑ #ΠΕΡΙΟΧΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/qQ8gPTZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->