Πρεμιέρα... εκλογικής σεζόν με «ντέρμπι» για τις παρακολουθήσεις στη Βουλή την Παρασκευή

Πρεμιέρα... εκλογικής σεζόν με «ντέρμπι» για τις παρακολουθήσεις στη Βουλή την Παρασκευή

Την Τετάρτη συνεδριάει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μετά το θέμα που έχει προκύψει με τις παρακολουθήσεις συνολικά αλλά και ειδικότερα για εκείνη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη. Την Παρασκευή η αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχη΄γών. 

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες σχετικά με το ζήτημα των παρακολουθήσεων που έχει προκαλέσει σφοδρότατη πολιτική αντιπαράθεση. 

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής όρισε τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα τον διορισμό του νέου διοικητή της ΕΥΠ, για την Τετάρτη 24 Αυγούστου. Νέος διοικητής θα είναι στη θέση του Παναγιώτη Κοντολέοντα, ο Θεμιστοκλής Δεμίρης. 

Η προ ημερησίας συζήτηση για το ίδιο θέμα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, στην οποία αναμένεται η κορύφωση της αντιπαράθεσης, ορίστηκε για την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

#ΒΟΥΛΗ #ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ_ΑΡΧΗΓΟΙ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΚΕ #ΠΑΣΟΚ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OtASYmE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη