Πολλά τα προβλήματα στην Αττική από την βροχή, δρόμοι έγιναν επικίνδυνα ποτάμια (βίντεο)

Πολλά τα προβλήματα στην Αττική από την βροχή, δρόμοι έγιναν επικίνδυνα ποτάμια (βίντεο)

Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε νωρίτερα το πρωί η ΕΜΥ, παρότι την «προετοιμασία» τα προβλήματα ήταν πολλά σε όλη την χώρα και ειδικά στην Αττική όπου και εγκλωβίστηκε μια οικογένεια.

Ο καιρός δείχνει ήδη τα δόντια του καθώς άνοιξαν οι ουρανοί και στην Αττική όπου σε πολλές περιοχές βρέχει. Οι κεντρικοί δρόμοι έγιναν επικίνδυνα ποτάμια και τα στενά στις γειτονιές της Αθήνας ορμητικοί χείμαρροι.

Η κατάσταση επικίνδυνη για οδηγούς και πεζούς καθώς λίγα λεπτά ισχυρής βροχής ήταν αρκετά για να «πνίξουν» την Αττική στα προβλήματα.

Εγκλωβίστηκε οικογένεια

Δραματικές στιγμές έζησε μια οικογένεια που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της στη γέφυρα Καλυφτάκη.

Το όχημα έπαθε μηχανική βλάβη καθώς έβαλε νερά στη μηχανή και ακινητοποιήθηκε στο πλημμυρισμένο οδόστρωμα. Πλήρωμα της πυροσβεστική έφτασε στο σημείο και απεγκλώβισε τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Η καταιγίδα χτύπησε την Αττική λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι και τα φαινόμενα ήταν κατά τόπους έντονα. Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε 23 κλήσεις για άντληση υδάτων σε Κηφισιά, Λυκόβρυση και Μενίδι.

Ο σταθμός του μετρό στο Χαλάνδρι έκλεισε για περίπου 20 λεπτά, λόγω χαμηλής τάσης του ρεύματος.

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη

«Βούλιαξε» για ακόμη μια φόρα η Χαλκιδική μέσα σε λίγα λεπτά από την ισχυρή καταιγίδα. Οι δρόμοι στον Πολύγυρο μετατράπηκαν σε επικίνδυνα ποτάμια.

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την ορεινή Χαλκιδική, την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, καθώς και την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς

Σε πολλές περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

#ΕΚΤΑΚΤΟ_ΔΕΛΤΙΟ_ΚΑΙΡΟΥ #ΑΤΤΙΚΗ #ΚΑΙΡΟΣ #ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wVj8kbT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη