«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα»: Βίντεο της ΝΔ για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία με εμφάνιση... Τσίπρα και Παπανδρέου

«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα»: Βίντεο της ΝΔ για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία με εμφάνιση... Τσίπρα και Παπανδρέου

Βίντεο με αφορμή την έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας ανήρτησε η ΝΔ. Η αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Αλέξη Τσίπρα.

Στην αρχή εμφανίζεται το μήνυμα «Σήμερα κλείνει ένας οδυνηρός κύκλος που άνοιξε το 2010» και ταυτόχρονα προβάλλεται δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις 23 Απριλίου του 2010 από το Καστελόριζο.

Στη συνέχεια προβάλλονται πρωτοσέλιδα εφημερίδων που κυκλοφόρησαν στην πορεία των επομένων ετών καθώς και η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2015 ότι εισηγήθηκε τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα» είναι το μήνυμα που ακολουθεί και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα από ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο οποίο λέει ότι «εθνικό στόχο αποτελεί μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας για να κλείσει επιτέλους αυτό το τραυματικό κεφάλαιο».

Το βίντεο της ΝΔ ολοκληρώνεται με το μήνυμα «Η Ελλάδα αλλάζει»

{https://twitter.com/neademokratia/status/1560909065106112514?s=20&t=7ql2haFqE3B7zL0nLePdNw}

#ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ_ΕΠΟΠΤΕΙΑ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f8iDO2T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη