Κως: Συνελήφθη τουρίστας επειδή κάπνιζε στις τουαλέτες του αεροπλάνου

Κως: Συνελήφθη τουρίστας επειδή κάπνιζε στις τουαλέτες του αεροπλάνου

Στον εισαγγελέα θα παραπεμφθεί 39χρονος τουρίστας από το Ισραήλ, ο οποίος άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους ενώ αυτό πραγματοποιούσε πτήση από το Τελ Αβίβ για την Κω.

Το κάπνισμα είχε αποτέλεσμα οι αισθητήρες καπνού να ενεργοποιηθούν και να σημάνει συναγερμός στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Έτσι, ο 39χρονος συνελήφθη για διασάλευση της τάξης και παραβίαση εντολών του κυβερνήτη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κυβερνήτης έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει, στον... θεριακλή επιβάτη, εκείνος θύμωσε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε αμέσως τον Πύργο Ελέγχου της Κω για το περιστατικό και με τη σειρά τους τα στελέχη του αεροδρομίου την αστυνομία.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Κω, δύο αστυνομικοί μπήκαν και πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

#ΚΩΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ #ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ #ΚΑΠΝΙΣΜΑ #ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EndzQWI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη