Λαμία: Αυτοδιοικητικές δημοτικές μεταγραφές

Εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών για τις οποίες τα όργανα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς  στην Λαμία, μεγάλη παραφιλολογία γίνεται γύρω από δημοτικούς συμβούλους και πρώην αντιδημάρχους οι οποίοι αλλάζουν στρατόπεδα. Κάποιοι μάλιστα δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν... ΔΕΝ ξέρω; Υποψιάζομαι όμως, μήπως κυνηγούν την κουτάλα;;;!!! 

Θέλοντας λοιπόν να εκφράσω και εγώ την γνώμη μου για αυτού του είδους τις κινήσεις, νομίζω ότι μια δοκιμασμένα αποτυχημένη συνταγή ΔΕΝ πρόκειται να γίνει πετυχημένη έτσι απλά, πηγαίνοντας σε άλλο στρατόπεδο! Ένας για παράδειγμα αντιδήμαρχος που δεν προσέφερε τίποτα, του οποίου η παράταξη στις προηγούμενες εκλογές έχασε, αυτός τότε ανεξαρτητοποιήθηκε και τάχθηκε υπέρ του νέου μάλλον αποτυχημένου δημάρχου, και στα γρήγορα δηλώνει υποψήφιος με άλλον υποψήφιο δήμαρχο, ΔΕΝ πιστεύω ότι έχει κάτι να προσφέρει!!

Όταν χρησιμοποιείς χρόνια τώρα τα ίδια σκάρτα υλικά για κέικ και απλά αλλάζεις το μίξερ που τα ανακατεύει σαν ελαττωματικό, μάλλον δεν πετυχαίνεις κάτι! Το μείγμα πάλι ίδιο θα βγει!

Μπορεί και να υπάρχουν κάποιοι ΙΚΑΝΟΙ που ο επικεφαλής του συνδυασμού να μην τους άφησε να βοηθήσουν αλλά κάποιοι που πηδάνε από το καράβι την ώρα που αυτό βουλιάζει για να ανέβουν σε μια άνετη καρέκλα αυτού που ακόμα επιπλέει, μέχρι να το βουλιάξουν και αυτό, για να επιπλέουν οι ίδιοι σαν φελοί δεν πρέπει να τους δώσουμε θέση ούτε στο κατάστρωμα!

Γι΄αυτό λοιπόν απευθυνόμενος και προς τους υποψηφίους δημάρχους αλλά και προς τους ψηφοφόρους της Λαμίας έχω να δώσω μια συμβουλή! Choose wisely!! Επιλέψτε με σύνεση!! Οι μεν υποψήφιοι δήμαρχοι, ποιους θα βάλετε στον κατάλογό σας, και οι δε ψηφοφόροι, ποιους από αυτούς θα σταυρώσετε! 

Βασικό κριτήριο επιλογής και των δυο ομάδων νομίζω θα πρέπει να είναι Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!!

Αναγνώστης

2 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. Γιώργο Λάμπρου! Για ποιον χτυπούν οι καμπάνες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα μισθα να πεφτουν και ολα καλα. ανεπαγγελτοι οι περισσοτεροι, ή απλα αγορταγοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη