Άμπερ Χερντ: Εξωπραγματική πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη για να παίξει σε ερωτική ταινία

Άμπερ Χερντ: Εξωπραγματική πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη για να παίξει σε ερωτική ταινία

Ο Έλληνας παραγωγός ερωτικών ταινιών προσφέρει στην Άμπερ Χερντ -που έχασε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – 10 εκατομμύρια ευρώ και ένα αμάξι αντίκα για να παίξει σε ταινία του.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης κάνει δημόσια πρόταση στην Άμπερ Χερντ να παίξει στην επόμενη ερωτική του ταινία με αμοιβή 10 εκατομμύρια δολάρια αλλά και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967.

Η μυθική πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη μάλιστα δεν είναι η πρώτη από ταινία παραγωγής ερωτικών ταινιών προς την Άμπερ Χερντ, καθώς ήδη πρόταση της έχει καταθέσει το πρακτορείο Zen Models.

Μετά την ήττα της στο δικαστήριο με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ καλείται να καταβάλει αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Χέρντ έχει ισχυριστεί ότι αδυνατεί να του πληρώσει την αποζημίωση και πως θα ασκήσει έφεση. 

{https://twitter.com/sirinaclub/status/1561675337632817153?s=20&t=LI_PikU4lAvLA6uXcZSkLg}

#ΑΜΠΕΡ_ΧΕΡΝΤ #SIRINA #ΤΑΙΝΙΑ #ΠΡΟΤΑΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KXp4mW2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη