-->

Πληροφορίες για βομβιστική επίθεση με θύμα κόρη «εγκεφάλου του Πούτιν»

Πληροφορίες για βομβιστική επίθεση με θύμα κόρη «εγκεφάλου του Πούτιν»

Η κόρη ενός στενού συμβούλου του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, φέρεται να σκοτώθηκε κοντά στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του Ρώσου φιλόσοφου Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είναι γνωστός ως «ο εγκέφαλος του Πούτιν», έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητό της τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ οδηγούσε στο σπίτι της.

Πιστεύεται ότι ο πατέρας της, ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, μπορεί να ήταν ο στόχος της επίθεσης. Ο κ. Ντούγκιν είναι ένας εξέχων υπερεθνικιστής ιδεολόγος που πιστεύεται ότι βρίσκεται κοντά στον Ρώσο πρόεδρο.

Σύμφωνα με ρωσικό μέσο ενημέρωσης, ο Ρώσος φιλόσοφος μαζί με την κόρη του επρόκειτο να επιστρέψουν από μια εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου με το ίδιο αυτοκίνητο, πριν τελικά ο κ. Ντούγκιν πάρει την τελευταία στιγμή την απόφαση να γυρίσει χωριστά από την κόρη του.

Μη επαληθευμένο υλικό που αναρτήθηκε στο Telegram φαίνεται να δείχνει τον κ. Ντούγκιν να παρακολουθεί σοκαρισμένος τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να φτάνουν στον τόπο του φλεγόμενου συντρίμμια οχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, δεν κατέστη δυνατό να επαληθευτεί εάν το εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό είναι από το περιστατικό που λέγεται ότι έχασε τη ζωή της η κόρη του κ. Ντούγκιν.

#ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ΚΟΡΗ #ΡΩΣΙΑ #ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jgJxzml
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->