«Επικό» βίντεο με τον Γουίλ Σμιθ να «παλεύει» μέσα στο σπίτι του με μια... «μικρή» ταραντούλα

«Επικό» βίντεο με τον Γουίλ Σμιθ να «παλεύει» μέσα στο σπίτι του με μια... «μικρή» ταραντούλα

Τον «τρόμο» βίωσε μόλις αντίκρυσε μια... χαριτωμένη «μικρή» ταραντούλα, ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γουίλ Σμιθ. Το βίντεο που ανέβασε στο instagram και είναι μαζί με τον γιο του και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον «εχθρό».

Συγκεκριμένα, όπως μας έδειξε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος, εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι του μια ταραντούλα σπέρνοντας σε εκείνον και τον 29χρονο γιο του, Trey, τον τρόμο και τον πανικό.

Ο Γουιλ Σμιθ άρχισε να καταγράφει σε βίντεο τη σκηνή διερωτώμενος «Τι στο καλό είναι αυτό;»

«Είναι μια μεγάλη αράχνη», λέει ο 29χρονος Trey. «Είναι μια ταραντούλα».

O 53χρονος ηθοποιός φαίνεται να ανεβαίνει πάνω σε μια καρέκλα και να ζητά από τον γιο του να διώξει τη μεγάλη αράχνη από το σπίτι. «Έλα, είσαι νέος και δυνατός, μπορείς να το διαχειριστείς αν σε δαγκώσει» ακούγεται να του λέει ενώ εκείνος τον κοιτάει με απορία.

Ο 29χρονος Trey κατάφερε να εγκλωβίσει την ταραντούλα μέσα σε ένα ποτήρι.

Στη συνέχεια ο Γουίλ Σμιθ τη σηκώνει πάνω, βάζοντας από κάτω ένα κομμάτι χαρτί ενώ ακούγονται οι κραυγές του.

«Λοιπόν αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας», λέει ο γιος του και ο Γουίλ συμφωνεί προσθέτοντας ότι «Δεν μου αρέσει καθόλου».

{https://ift.tt/nNoCex8}

#ΓΟΥΙΛ_ΣΜΙΘ #ΑΡΑΧΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/elSIBXH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη