Μπιμπίλας: «Διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία να με στοχοποιήσουν, να με βρίσουν, να με προσβάλλουν»

Μπιμπίλας: «Διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία να με στοχοποιήσουν, να με βρίσουν, να με προσβάλλουν»

«Βρήκαν την ευκαιρία να με στοχοποιήσουν» υποστηρίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ένα ξέσπασμά του για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον «θάνατο» του γνωστού βιρτουόζου του κλαρίνου προκάλεσε χαμό. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κατέβασε λίγο αργότερα την επίμαχη ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη για την ψευδή είδηση που έφερε σοκ και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και τους φίλους του δεξιοτέχνη του κλαρίνου.

Παρόλα αυτά, ο Σπύρος Μπιμπίλας επανήλθε με νέα ανάρτησή του στα social media, κι αφού ζήτησε εκ νέου συγγνώμη (σ.σ. σήμερα ο Γιώργος Μάγκας είπε ότι θέλει ο πρόεδρος του ΣΕΗ να ζητήσει συγγνώμη μέσω δήλωσης στην τηλεόραση), στη συνέχεια εξέφρασε την οργή του που κάποιοι «βρήκαν ευκαιρία» για να τον στοχοποιήσουν, να τον βρίσουν και να τον προσβάλλουν.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε: «Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγαν δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενων… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμα μία φορά να με στοχοποιήσουν να με βρίζουν χυδαία, να με προσβάλλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!

»Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

#ΣΠΥΡΟΣ_ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ #ΣΥΓΓΝΩΜΗ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΜΑΓΚΑΣ #ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9xD1dvF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη