Αυτός είναι ο...«παππούς της χρονιάς»: Ανανέωσε περήφανος τις φωτογραφίες του τρανς εγγονού του (Βίντεο)

Αυτός είναι ο...«παππούς της χρονιάς»: Ανανέωσε περήφανος τις φωτογραφίες του τρανς εγγονού του (Βίντεο)

Ο παππούς του Νίκολας Καζόρλα Φερνάντεζ αποφάσισε να ανανεώσει τις φωτογραφίες του εγγονού του αφού ο ίδιος του αποκάλυψε ότι είναι τρανς.

Ο Νίκολας ανάρτησε ένα βίντεο με την συγκινητική στιγμή στο λογαριασμό του στο TikTok, αναφέροντας πως παππούς του πήρε πρωτοβουλία να αλλάξει τη φωτογραφία του μετά τη φυλομετάβασή του.

Το αξιολάτρευτο βίντεο δείχνει τον παππού του να αντικαθιστά μια φωτογραφία από την αποφοίτησή του Νίκολας και να την αντικαθιστά με μια νεότερη. Ο συγκινημένος εγγονός του αναφέρει στο τέλος του βίντεο πως του αξίζει το βραβείο του «παππού της χρονιάς».
«Είναι ο μόνος που δεν τα έχει κάνει ποτέ θάλασσα», έγραψε στη λεζάντα, υπονοώντας πως ο παππούς του ήταν πάντοτε υπήρξε υποστηρικτικός και είχε υποδειγματική στάση, χωρίς να τον κάνει ποτέ να αισθανθεί άβολα για την ταυτότητά του.

Το περιοδικό Newsweek ανέφερε ότι ο TikToker που ζει στη Νότια Καρολίνα δημοσίευσε το βίντεο μετά από μια επίσκεψη στους συγγενείς του στην Ισπανία.

@nicolascazorlaaa he is the only one who has never messed up ♥️ #ftm #trans #topsurgery #hethey #?️‍⚧️ #transandproud ♬ Entre Dos Aguas - Remastered 2014 - Paco de Lucía

Η αντίδραση του τρανς εγγονού 

«Δημοσίευσα αυτό το βίντεο κυρίως επειδή πολλοί τρανς νέοι φοβούνται για το πως θα αντιδράσουν τα μέλη της οικογένειάς τους όταν κάνουν come out», δήλωσε ο Καζόρλα Φερνάντεζ στο περιοδικό.

«Εννοείται πως κι εμένα με ανησυχούσε αυτό. Έκανα όμως την ανάρτηση για να δείξω ότι δεν τίθεται ζήτημα γενεών - ότι το να είσαι ηλικιωμένος δεν είναι δικαιολογία για να μην υποστηρίζεις την οικογένεια που υποτίθεται ότι αγαπάς».

@nicolascazorlaaa @Jesús Lago Oliver this one is for you!!! #trans #ftm #topsurgery #?️‍⚧️ #hethey #transan ♬ Clumsy - Fergie

Ο Καζόρλα Φερνάντεζ δήλωσε πως «Είναι λογικό οι άνθρωποι να μπερδεύουν τις προσφωνήσεις σου ή να σε αποκαλούν κατά λάθος με το προηγούμενο σου όνομα αλλά ο παππούς μου δεν μπερδεύτηκε ούτε μια φορά. Δίνει το παράδειγμα για όλους και αυτό σημαίνει πολλά για μένα», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι όταν ο παππούς του άλλαξε τις φωτογραφίες «χαζοχαμογελούσε».

 

 

#ΠΑΠΠΟΥΣ #ΤΡΑΝΣ #ΕΓΓΟΝΟΣ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ #VIRAL #TIKO_TOK


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/npsmIf8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη