Θρίαμβος για την Ελίνα Τζένγκο: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό (βίντεο)

Θρίαμβος για την Ελίνα Τζένγκο: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό (βίντεο)

Νέος θρίαμβος για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, με την Ελίνα Τζένγκο να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με βολή 65,81 μ. στη δεύτερη προσπάθειά της (που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ) άφησε πολύ πίσω της όλες τις αντιπάλους της και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Είναι ενδεικτικό ότι η δεύτερη αθλήτρια είχε καλύτερη βολή στα 62,01 μ., δηλαδή πέντε ολόκληρα μέτρα διαφορά από την Ελίνα Τζένγκο.

Στην πρώτη προσπάθεια η Τζένγκο έκανε 60,82, δεν έκανε τρίτη προσπάθεια, στην τέταρτη βολή έκανε 59,40 μ., ήταν άκυρη στην πέμπτη προσπάθεια.

Πλέον, η Ελλάδα έχει κατακτήσει πέντε μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου. Δύο χρυσά από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο βάδην, ένα χρυσό από τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος, το σημερινό χρυσό της Ελίνας Τζένγκο στον ακοντισμό και το ασημένιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελίνα Τζένγκο:

#ΕΛΙΝΑ_ΤΖΕΝΓΚΟ #ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ #ΧΡΥΣΟ_ΜΕΤΑΛΛΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VB2qvpM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη