Αγωνία στη Δράμα: Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης τριών ατόμων στο όρος Φαλακρό, βροχές και κεραυνοί στην περιοχή (βίντεο)

Αγωνία στη Δράμα: Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης τριών ατόμων στο όρος Φαλακρό, βροχές και κεραυνοί στην περιοχή (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης τριών ατόμων στην περιοχή Πύργοι του όρους Φαλακρού Δράμας.

Ένα θρίλερ διαδραματίζεται στην περιοχή της Δράμας καθώς είναι σε εξέλιξη δύσκολη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης τριών ατόμων που φέρεται να έχουν χαθεί στη θέση Πύργοι στο όρο Φαλακρό.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός τα ξημερώματα όταν έγινε κλήση στο 112 για τους τρεις αγνοούμενους. 

Μάλιστα, ανάμεσά τους υπάρχει τουλάχιστον ένας που φέρεται να είναι τραυματίας καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι τα τρία άτομα έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

Λέγεται επίσης ότι οι τρεις αγνοούμενοι συμμετείχαν σε κάποιον βραδινό αγώνα δρόμου στο όρος Φαλακρό της Δράμας, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε ότι η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη μιας και στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Είχε προηγηθεί μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα ενώ πριν απο λίγη ώρα βελτιώθηκαν κάπως οι καρικές συνθήκες και οι διασώστες συνεχίζουν με μεγαλύτερη ευχέρεια το έργο τους.

Στην περιοχή επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

#ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ #ΔΡΑΜΑ #ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ #ΔΙΑΣΩΣΗ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zaVcBAD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη