Νέα στοιχεία για τα πτώματα σε σακούλες: Συνεχίζεται το θρίλερ, νεκροί πάνω από ένα χρόνο

Νέα στοιχεία για τα πτώματα σε σακούλες: Συνεχίζεται το θρίλερ, νεκροί πάνω από ένα χρόνο

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του πτώματος σε σακούλα που βρήκε τουρίστας στο Κάτω Κουφονήσι - Μέσα σε λίγη ώρα έγινε γνωστό πως πρόκειται για δύο πτώματα

Συγκεκριμένα τις σορούς εντόπισε μέσα σε λευκές σακούλες Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι. Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και στελέχη του Λιμενικού μετέφεραν τις σορούς στο νοσοκομείο Νάξου ώστε να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Τα πτώματα είναι σε πολύ προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλη Ραπτάκη, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο που εικάζεται πως ήταν νεκροί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν πληροφορίες που αναιρούν τις αρχικές, καθώς αναφέρουν πώς τα δυο πτώματα δεν βρέθηκαν μέσα σε σακούλα αλλά είχαν πάνω τους κομμάτια από νάιλον.

 

 

#ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΣΑΚΟΥΛΕΣ #ΠΤΩΜΑΤΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9ET48GN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη