Ο καιρός «τρελάθηκε»: Καύσωνας, κακοκαιρία και μετά... πάλι ζέστη, η ανάρτηση Αρναούτογλου (εικόνα)

Ο καιρός «τρελάθηκε»: Καύσωνας, κακοκαιρία και μετά... πάλι ζέστη, η ανάρτηση Αρναούτογλου (εικόνα)

Ο καιρός φαίνεται πώς έχει «τρελαθεί» καθώς θα αλλάξει εντελώς μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Στην ουσία είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε καύσωνα, μετά τον καύσωνα θα έχουμε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και από ότι φαίνεται έρχεται πάλι... ζέστη.

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός και μέσα στο φθινόπωρο καθώς μετά τη μείωση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου, το επόμενο δεκαήμερο, φαίνεται πώς το καλοκαίρι επιστρέφει καθώς προς τα τέλη του μήνα οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν άνοδο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Η ανάρτηση του:

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετα τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως - κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!»

kairos arnaoiu

#ΚΑΥΣΩΝΑΣ #ΚΑΙΡΟΣ #ΣΑΚΗΣ_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ #ΖΕΣΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/P4NApE7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη