Έκθεση του FBI «καίει» τον Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Έκθεση του FBI «καίει» τον Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μπορεί να υποστηρίζει ότι το όπλο που κρατούσε σε γυρίσματα ταινίας εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς, έκθεση του FBI όμως υποστηρίζει ότι δεν μπορεί παρά να τράβηξε τη σκανδάλη.

Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν υποστηρίζει ότι το τραγικό περιστατικό που κόστισε τη ζωή της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς συνέβη καθώς το όπλο που κρατούσε ο ίδιος εκπυρσοκρότησε, όμως το FBI έχει διαφορετική γνώμη. 

Σε ανάλυση της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας, αναφέρεται ότι το όπλο δεν θα μπορούσε να ρίξει αν κάποιος δεν τράβαγε τη σκανδάλη. Το εύρημα διαψεύδει τον ισχυρισμό του ηθοποιού.

Το FBI έκανε δοκιμές στο 45άρι που χρησιμοποιούνταν στην ταινία και το οποίο κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν. 

Η έκθεση του FBI έχει μεταβιβαστεί στο γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε που διεξάγει τη σχετική έρευνα, για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα της ταινίας «Rust». 

 

 

#ΑΛΕΚ_ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΧΑΛΙΝΑ_ΧΑΤΣΙΝΣ #ΤΑΙΝΙΑ #FBI


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xCHkTNE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη