Η εταιρεία IMBNET για ακόμη μια χρονιά υποστηρικτής της Λαμίας!

Η εταιρεία IMBNET με τον ιδιοκτήτη Κώστα Σκλαβούνη και όλο το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της είναι για ακόμη μια χρονιά επίσημος υποστηρικτής της Λαμίας έχοντας την τεχνική επίβλεψη της επίσημης ιστοσελίδας καθώς και την διαδικτυακή υποστήριξη της ομάδας μας!

Γνωρίστε την IMBNET:

H IMBNET είναι εταιρεία Digital Marketing και δραστηριοποιείται στο χώρο από τον Φεβρουάριο του 2013. Προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες Digital Marketing, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, Google Ads καμπάνιες, Social Media Marketing, Seo, Content Marketing και ό,τι έχει σχέση με την Online διαφήμισή σας. Συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρείες Digital Marketing στην Ελλάδα.

Αποτελείται από web developers, web designers, digital marketers και devops με εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου. Όλο το team αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα το δικό σας project βλέποντάς το ως μια ακόμη πρόκληση για επιτυχία.

Επενδύει διαρκώς τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού, όσο και στην υλοποίηση σύγχρονων μεθόδων υποστήριξης. Προσαρμόζεται έγκαιρα στις νέες τάσεις της αγοράς, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν πρώτοι τις νέες εφαρμογές.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να προτιμήσετε την IMBNet για την online διαφήμισή σας είναι η επαρκής γνώση, η εμπειρία, η απεριόριστη φαντασία και οι στοχευμένες ιδέες.

Ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών της αυξάνεται συνεχώς και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση. Μπορείτε και εσείς να γίνετε ο επόμενος πελάτης που θα γευτεί την αισιοδοξία με την επίτευξη των στόχων σας.

Κλείνοντας μια συνάντηση μαζί μας θα γνωρίσετε την IMBnet και εμείς θα μάθουμε τις ανάγκες σας. Θα σας συμβουλέψουμε με την κατάλληλη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης.”

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη