Πολυτεχνειούπολη: «Έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν ισχύουν», λέει η μητέρα της 22χρονης δόκιμου αστυνομικού

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από την υπηρεσία της, η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, που συνελήφθη για την υπόθεση των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης - Τι δήλωσε η μητέρα της

 

Νωρίτερα σήμερα, η 22χρονη όσο και οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς οι δίκες τους που ήταν για πλημμελήματα αναβλήθηκαν από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Έτσι, όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μεταξύ των οποίων και η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός.

Η μητέρα της 22χρονης δόκιμου αστυνομικού μίλησε στο Mega: 

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 5, 3μιση και 2 ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά».

«Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν κάτι μεμπτό».

Και συνέχισε: «Τις επόμενες μέρες η κόρη θα ορκιζόταν και τώρα όλα είναι στον αέρα» και είπε ότι από μικρή ήθελε να μπει στην Αστυνομία».

 

#ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΔΟΚΙΜΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lwONSUM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη