«Παραλύει» η Αθήνα την Τετάρτη: 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ - Χωρίς λεωφορεία και τρόλει η πρωτεύουσα

«Παραλύει» η Αθήνα την Τετάρτη: 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ - Χωρίς λεωφορεία και τρόλει η πρωτεύουσα

Ταλαιπωρία αναμένεται να υποστεί αύριο 21 Σεπτεμβρίου το επιβατικό κοινό των ΜΜΜ των Αθηνών, καθώς οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία - «Χειρόφρενο» τραβούν λεωφορεία και τρόλει

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς θα μείνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Εκτάκτως σήμερα, στην συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου (20/09/2022), αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει εξαγγείλει το Ε.Κ.Α. Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που εισάγεται προς ψήφιση στη βουλή του οποίου οι διατάξεις σκοπεύουν στην ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών και κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει κανένα λεωφορείο και τρόλεϊ στους δρόμους της πρωτεύουσας από την έναρξη έως και τη λήξη της βάρδιας.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ - σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ.

#ΜΜΜ #ΑΠΕΡΓΙΑ #ΜΕΤΡΟ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ #ΤΡΟΛΕΙ #ΗΣΑΠ #ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ #ΣΤΑΣΥ #ΟΑΣΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9cHyPYU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη