ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία Νοτοπούλου: Χυδαιότητα η σεξιστική επίθεση, αδιαφορεί η ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία Νοτοπούλου: Χυδαιότητα η σεξιστική επίθεση, αδιαφορεί η ΕΡΤ

Απάντηση από τη διοίκηση της ΕΡΤ περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την καταγγελία της βουλευτή του κόμματος, Κατερίνας Νοτοπούλου ότι δέχθηκε σεξιστική επίθεση από δημοσιογράφο στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΤ.

Ανακοίνωση για το ζήτημα της λέκτικης επίθεσης που δέχτηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου από το δημοσιογράφο της ΕΡΤ Προκόπη Δούκα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου: «Οι χυδαιότητες και οι υποτιμητικές επιθέσεις έναντι της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου από δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, όχι απλά συνεχίζονται, αλλά μένουν αναπάντητες από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος αντί να ζητήσει συγνώμη για όσα είπε μέσα από τη δημόσια συχνότητα του Kosmos, εξακολουθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναπαράγει συκοφαντίες, προβάλλοντας στην ταυτότητά του πως απασχολείται στην ΕΡΤ, ώστε να προσθέτει κύρος στις αθλιότητες».

Η κριτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνεχίστηκε λέγοντας: «Σε οποιοδήποτε σοβαρό Μέσο εντός και εκτός Ελλάδας, η διεύθυνση του Μέσου θα είχε ήδη αντιδράσει για την εκμετάλλευση του ονόματος του για τέτοιους σκοπούς.

Στην ΕΡΤ απλά είναι Τρίτη.

Καλούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ να καταδικάσει άμεσα την εκμετάλλευση των συχνοτήτων και του ονόματος της από τον συγκεκριμένο κύριο που βρίσκεται σε σεξιστικό παραλήρημα, και να προσπαθήσει να σταθεί αντάξια της ιστορίας της δημόσιας τηλεόρασης».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ #ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ_ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ #ΕΡΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DcZUmEH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη