Φοιτητικό επίδομα: Από τώρα αναδρομικά η αύξηση κατά 50%

Φοιτητικό επίδομα: Από τώρα αναδρομικά η αύξηση κατά 50%

Εδώ και λίγες μέρες έχουν κλείσει οι αιτήσεις για το φοιτητικό - στεγαστικό επίδομα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως η αύξηση κατά 50% του φοιτητικού επιδόματος θα πληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβρη με αναδρομική αύξηση.

Συνεπώς όσοι φοιτητές έχουν κάνει ήδη αίτηση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα λάβουν φοιτητικό επίδομα 1.500 ευρώ, αντί 1.000 ευρώ που θα λάμβαναν πριν την αύξηση. Παράλληλα, δικαιούχοι μπορούν να λάβουν 2.000 ευρώ φοιτητικό επίδομα φοιτητές που αποφασίζουν να συγκατοικήσουν στην ίδια μισθωμένη κατοικία.

Τέλος για τα Πανεπιστήμια Δημοκρίτειο, Αιγαίου και Δυτ. Μακεδονίας θα υπάρξει αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων από τα 30.000 ευρώ στα 40.000 προκειμένου να βοηθηθούν περισσότεροι φοιτητές.

#ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ_ΕΠΙΔΟΜΑ #ΑΥΞΗΣΗ #ΦΟΙΤΗΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gZPxGOn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη