Χαλκιδική: Τραγικός θάνατος για 69χρονη μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της

Χαλκιδική: Τραγικός θάνατος για 69χρονη μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 69χρονη γυναίκα στην Αρναία της Χαλκιδικής όταν το σπίτι όπου διέμενε, άρπαξε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η φωτιά στο σπίτι, που βρίσκεται στην πλατεία της Αρναίας, ξέσπασε το μεσημέρι και αμέσως έφθασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα halkidikinews πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τη φωτιά γιατί στο συγκεκριμένο σημείο είναι όλα τα σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς αυλές και είναι όλα παλιά.

Η γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις φλόγες ανασύρθηκε νεκρή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία και νεκροτομή. Το σπίτι που διέμενε κάηκε ολοσχερώς και άλλα δύο γειτονικά σπίτια υπέστησαν ζημιές.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΦΩΤΙΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Z4D9nXV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη