Διαψεύδει την Allou Fun Park ο 25χρονος τραυματίας: «Δεν υπήρχαν μπάρες ή ζώνες» δηλώνει ο δικηγόρος του (βίντεο)

Φωτογραφία Αρχείου

Ο Στάθης Καρυδομάτης, δικηγόρος του 25χρονου τραυματία που νοσηλεύεται εκ νέου έπειτα από το σοκαριστικό ατύχημα στο Αllou Fun Park μεταφέρει τα νεότερα για την υγεία του, καθώς και τις πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Στάθης Καρυδομάτης αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του 25χρονου που φέρει θλαστικά τραύματα και έχει χρειαστεί ράμματα - ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έπειτα από την αδιανόητη τροπή που πήρε η επίσκεψή του μαζί με μερικούς φίλους στο Allou Fun Park.

«Αυτό που ξεκίνησε σαν παιχνίδι κατέληξε πολύ άσχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, ο οποίος διευκρίνισε πως ακόμη δεν έχει κατατεθεί μήνυση, καθώς αναμένονται τα πρώτα συμπεράσματα από την έρευνα της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, μάλιστα, ο νεαρός πελάτης του χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι καθώς είχε συνέχεια ζαλάδα και πονοκέφαλο.

Ο 25χρονος - βρισκόμενος σε κατάσταση σοκ - δυσκολεύεται για την ώρα να αναλύσεις τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

«Δεν υπήρχαν προστατευτικές μπάρες ή ζώνες στο βαγονέτο» 

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως ανέφερε ο Στάθης Καρυδομάτης, ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς του Allou Fun Park περί τήρησης όλων των μέτρων ασφαλείας. 

Μάλιστα, στο βαγονέτο δεν υπήρχαν προστατευτικές μπάρες ή ζώνες που να αποτρέπουν τον κόσμο από το να σηκώνεται ή να μετακινείται - αλλά μόνο χερούλια - ωστόσο οι νέοι δεν σηκώθηκαν σε καμία φάση.

«Είναι μεγάλοι άνθρωποι, δεν θα σηκώνονταν όταν μάλιστα τρέχει με μια ταχύτητα που οι ίδιοι αναγνωρίζουν ως μεγάλη».

 

#ALLOU_FUN_PARK #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VuToJfW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη