Μπέος: «Έβρισε τη μάνα μου και αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος»

Μπέος: «Έβρισε τη μάνα μου και αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος»

Ανάρτηση στο Facebook έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά το θλιβερό βίντεο ντοκουμέντο που τον δείχνει να ξυλοφορτώνει αναβάτη μοτοσικλέτας εν μέση οδώ.

Ο Αχιλλέας Μπέος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε ύβρεις για τη μητέρα του και είδε τον αδελφό του να απειλείται, για αυτό αντέδρασε έτσι και ότι δεν έκανε «τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις».

Στην ανάρτησή του, ο δήμαρχος Βόλου προσθέτει ότι οι απειλές προκύπτουν «ξεκάθαρα από το βίντεο που κυκλοφορεί».

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ' οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή... κατανάλωση και δεν με αγγίζουν».

#ΑΧΙΛΛΕΑΣ_ΜΠΕΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ #ΒΟΛΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/L2gERUb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη