Λαμία: Υπάρχουν κάποιοι Άνθρωποι που στηρίζουν και υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια... - Το ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη

Αθλητικό σωματείο ΑΜΕΑ Μαλιακός

Εδώ και καιρό στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας υπάρχουν κάποιοι Άνθρωποι που στηρίζουν και υποστηρίζουν κάθε μας προσπάθεια... Σήμερα είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να έχουμε τόν αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιωτη στα γραφεία του συλλόγου μας με συζήτηση για πολλά και διάφορα θέματα τών δράσεων μας..!! 

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων κ. Κώστα Κερπινιώτη, ο οποίος στο μικρό διάστημα που έχει το γραφείο του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμιέων, βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.

Τόσο οι συνεργάτες του, αλλά και ο ίδιος προσωπικά είναι πάντα πρόθυμος σε ότι έχουμε ζητήσει στο πλαίσιο των δικών μας δραστηριοτήτων για την υποστήριξη των μελών μας.

Να είναι πάντα καλά και να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες ανιδιοτελώς και πάντα με την ίδια όρεξη.!!

Ένα γνωμικό πού για μένα ήταν στην ζωή μου ό οδηγός στην ευαισθησία μεταξύ των συνανθρώπων μας.... !!!

--- Μήν μου δίνεις τό χέρι σου νά βοηθήσεις όταν πέσω... δώσε μου τό χέρι σου όταν είμαι δίπλα σου όρθιος!!

Αθλητικό σωματείο ΑΜΕΑ Μαλιακός

Πρόεδρος

Δημήτρης Καλαμάτας - Μαυρίκας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη