Μήνυμα Γιάννη Σαρακιώτη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως αναφέρει ο κ. Σαρακιώτης:

«Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη προκλήσεις και ερωτηματικά εν όψει του δύσκολου επερχόμενου χειμώνα, με τη μέση ελληνική οικογένεια να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις βασικές ανάγκες της, την ίδια στιγμή που παραμένει αμφίβολη ακόμη και η δυνατότητα επαρκούς θέρμανσης των σχολικών κτιρίων. Δυστυχώς, η δυσμενής οικονομική κατάσταση και η κυβερνητική αδυναμία άρσης των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης έχει επηρεάσει όλα τα επίπεδα του κοινωνικού βίου.

Τις εν λόγω δυσχέρειες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί όλων των σχολείων της χώρας μας, με την πεποίθηση ότι “η μόρφωση είναι στήριγμα της ζωής”, όπως αναφέρει ο αρχαίος ποιητής Μένανδρος. Η ποιότητα της ζωής επαφίεται στην εκπαιδευτική διαδικασία και γι’ αυτό το λόγο, η συντεταγμένη Πολιτεία οφείλει να παρέχει όλα τα αναγκαία μέσα συνδράμοντας εγκαίρως τα μέγιστα για την άμβλυνση των δυσκολιών.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της πατρίδας μας!»

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη