ΠΑΣ Λαμία: H γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στο Legends 2004 Youth Cup

  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων το Legends 2004 Youth Cup που διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

      Το Legends 2004 Youth Cup είναι ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12. Μία πολύτιμη εμπειρία η οποία λειτουργεί ως οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.

     H Aστική Μη Kερδοσκοπική Eταιρεία Champions For Life και έξη μέλη των Legends 2004 (Τάκης Φύσσας, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Τραϊανός Δέλλας, Φάνης Κατεργιαννάκης και Νίκος Νταμπίζας) βρέθηκαν στο πλευρό των μικρών αθλητών ως μέντορες, καθοδηγώντας τους μέσα από μια σειρά δράσεων που περιλάμβαναν θεωρητικό και αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντάς τους τον σωστό τρόπο προπόνησης, μυστικά του αθλήματος αλλά κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

      Στη διοργάνωση συμμετείχαν Ακαδημίες ποδοσφαίρου αγοριών από τη Θεσσαλία ενώ ως special event ήταν η διεξαγωγή υπό την καθοδήγηση και συμμετοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, ενός ξεχωριστού ιδιαίτερου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ 2 ομάδων ποδοσφαίρου γυναικών.

    Στον παραπάνω αγώνα διάρκειας 30΄ κλήθηκε να αγωνιστεί από τους διοργανωτές η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών (μ.ο. ηλικίας 13,5 έτη) του συλλόγου μας απέναντι στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική. Με τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης (σημείωσε 2 τέρματα) και Άγγελος Μπασινάς ενώ με την αντίπαλη ομάδα οι Τάκης Φύσσας και Φάνης Κατεργιαννάκης.

       Ήταν για όλους μας και ιδίως για τις αθλήτριές μας μια αξέχαστη εμπειρία, αφού αγωνίστηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με ζωντανούς θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφεραν στη χώρα μας το τρόπαιο του EURO 2004.

      Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Λάππα ο οποίος σε συνεργασία με τους διοργανωτές καθόλη τη διάρκεια παραμονής μας στο Στάδιο φρόντιζε για να μη λείψει κάτι από την αποστολή μας.






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη