Φρίκη στην Πάτρα με θάνατο ζώου, είχε δεμένο τον σκύλο του και αυτό πνίγηκε -Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του (βίντεο)

Φρίκη στην Πάτρα με θάνατο ζώου, είχε δεμένο τον σκύλο του και αυτό πνίγηκε -Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του (βίντεο)

Στην Πάτρα η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 25χρονο ο οποίος είχε δέσει τον σκύλο του χωρίς φαγητό και νερό και τον άφησε να πεθάνει.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του σκύλου ο οποίος ήταν δεμένος σε υπαίθριο χώρου στην Πάτρα. Το άτυχο τετράποδο ήταν δεμένο στο χώρο, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κάποια στιγμή επιχείρησε να φύγει ανεβαίνοντας στη μάντρα του χώρου όπου βρισκόταν.

Δυστυχώς όμως σε αυτή την προσπάθειά του κρεμάστηκε, αφού το μήκος της αλυσίδας δεν του το επέτρεψε. Αποτέλεσμα ήταν ο ακαριαίος θάνατός του γεγονός που προκάλεσε σοκ σε περαστικούς και κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Λίγη ώρα αργότερα έφθασαν οι αστυνομικοί στο σημείο όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα, ενώ ύστερα από άμεση κινητοποίηση ο 25χρονος που είχε αφήσει το τετράποδο δεμένο, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε άλλο σημείο της πόλης, όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς οτι είχε μεταφέρει τρεις μέρες πριν το σκύλο στο συγκεκριμένο χώρο για λόγους φύλαξης, ενώ παραδέχθηκε ότι τον είχε δέσει. Είπε επίσης οτι είχε φροντίσει ώστε το ζώο να έχει τροφή και νερό.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νέου πλαισίου για την προστασία των ζώων συντροφιάς σε βαθμό πλημμελήματος ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

#ΠΑΤΡΑ #ΣΚΥΛΟΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΖΩΟΥ #ΠΕΘΑΝΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/iBMw9u8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη