-->

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Μέμφις... live μέσω Facebook, η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Μέμφις... live μέσω Facebook, η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο

Η αστυνομική διεύθυνση του Μέμφις (πολιτεία Τενεσί, μεσανατολικές ΗΠΑ) ανακοίνωσε την Τετάρτη πως συνέλαβε 19χρονο αφροαμερικανό ύποπτο για αρκετά επεισόδια με πυροβολισμούς, τουλάχιστον ένα από τα οποία μεταδόθηκε απευθείας μέσω Facebook, αίροντας την εντολή που είχε δώσει στους κατοίκους να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονταν.

«Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση», σημείωσε η αστυνομία του Μέμφις μέσω Twitter, προσθέτοντας πως η εντολή «βρείτε καταφύγιο εκεί όπου βρίσκεστε ήρθη».

Δεν είναι σαφές αν υπήρξαν θάνατοι ή τραυματισμοί στα επεισόδια. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ABC24 έκανε λόγο για έναν θάνατο, που όμως η αστυνομία δεν έχει συνδέσει με τον ύποπτο.

Η αστυνομία προειδοποίησε πως κυκλοφορούσε οπλισμένος και επικίνδυνος νεαρός αποδίδοντάς του επιθέσεις. «Λαμβάνουμε πληροφορίες πως αναμεταδίδει τις πράξεις του μέσω Facebook», πρόσθεσε.

Σε σύντομο βίντεο, ο νεαρός εικονίζεται να βρίζει, να ανοίγει την πόρτα καταστήματος και να πυροβολεί δυο φορές εναντίον του πρώτου ανθρώπου που βλέπει.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του υλικού.

#ΗΠΑ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vEpaIGc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->