ΠΑΣ Λαμία: Ενεργοποιεί νέα μεταγραφική βόμβα μεγατόνων - Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκαστόν Ραμίρεζ (video)

Έτοιμη να ενεργοποιήσει μία «βόμβα» είναι η Λαμία καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Ουρουγουανό, Γκαστόν Ραμίρεζ.

Η μεταγραφή του Ασκόφσκι έκλεισε το θέμα του εξτρέμ στο ρόστερ της Λαμίας και φάνηκε πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Λαμία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρεζ, δείχνοντάς την έτοιμη να ενεργοποιήσει μία μεγάλη... βόμβα:00

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Μόντσα, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Serie A πέρσι ενώ είναι 43 φορές διεθνής με την Εθνική Ουρουγουάης. Μάλιστα μετράει δύο συμμετοχές στο Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το βιογραφικό είναι αρκετά «βαρύ» καθώς έχει αγωνιστεί σε Μπολόνια, Χαλ, Σαουθάμπτον, Μίντλεσμπρο και Σαμπντόρια, έχοντας κοστίσει συνολικά 24,8 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη