Σοκ στην Αχαΐα: Άνδρας άναψε μαγκάλια στο δωμάτιο του και...αυτοκτόνησε!

ΙΝΤΙΜΕ

Ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του, ανάβοντας ένα μαγκάλι στην κρεβατοκάμαρά του.

Νεκρός στο εξοχικό του στο Γρηγόρι Αιγιαλείας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ένας άνδρας, γεννηθείς το 1950.

Τον άνδρα βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν και σημειώματα στον χώρο της κρεβατοκάμαρας.
Ο άνδρας φέρεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του, ανάβοντας ένα μαγκάλι στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ προηγουμένως είχε κλειδαμπαρώσει τις μπαλκονόπορτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

 

#ΑΧΑΙΑ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΜΑΓΚΑΛΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yAdstXN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη